середа, 20 січня 2010 15:50

Тимошенко не готова підтримувати Тігіпка проти Януковича

Тимошенко не готова підтримувати Тігіпка проти Януковича

У випадку перемоги на виборах Юлія Тимошенко не ініціюватиме дострокові вибори до Верховної ради.

Про це вона сказала на брифінгу у середу.

"Я переконана в тому, що країна втомилася від нестабільності, від перманентних виборів, колотнечі, протистоянь, від чорного бруду. Я переконана, що після перемоги на президентських виборах у парламенті буде створено демократичну більшість, яка зможе втілити у життя ту лінію, яка задекларована мною у 5-ти пріоритетах розвитку країни на наступні 5 років", - сказала Тимошенко.

На питання, чи могла б вона зняти свою кандидатуру на виборах на користь Сергія Тігіпка, щоб перемогти Віктора Януковича, Тимошенко відповіла:

"З цією ідеєю треба звертатися до людей. Я ніколи не підведу тих людей, які покладають на мене надії, які пов"язують зі мною справжні перетворення, які пов"язують з моїм ім"ям боротьбу з корупцією".

"Якщо б я бачила людину в політиці, якій можна доручити цю справу і вона з нею впорається, я б, можливо, думала над цим", - додала вона.

Коментуючи заяву регіоналки Ганни Герман про те, що Янукович не піде з нею на дебати, Тимошенко зазначила:

"Я обов"язково прийду на дебати, які будуть проводитися на Національному каналі... І я запрошую Януковича, якщо йому є, що сказати", передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не готова підтримувати Тігіпка проти Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі