вівторок, 29 вересня 2009 09:06

Тимошенко хоче, щоб Азаров віддав "крадену" дачу

Тимошенко хоче, щоб Азаров віддав "крадену" дачу

У власності депутата Партії регіонів Миколи Азарова немає державної дачі, заявляють в прес-службі партії.

"Прес-служба Партії регіонів повідомляє, що у члена партії, народного депутата України Миколи Азарова немає у власності державної дачі, в чому його 25 вересня на одному з телеканалів в прямому ефірі звинуватила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко", - говориться у повідомленні прес-служби, поширеному в понеділок.

У Партії регіонів переконані, що звинувачення прем"єра переслідувало мету "відвернути увагу телеглядачів від існуючих прорахунків і провалів в соціально-економічній ситуації країни".

Нагадаємо, що прем"єр-міністр України Тимошенко звинуватила екс-міністра фінансів, члена Партії регіонів Азарова у привласненні державної дачі.

"Ви, Микола Янович, скажіть, хто вам дав право державні дачі з собою забирати?! Поверніть її назад!", - заявила прем"єр.

У свою чергу, Азаров спростував заяву прем"єр-міністра, заявивши, що він не має ніякого відношення до приватизації держдачі, а всі слова Тимошенко "лише в черговий раз вводять в оману телеглядачів".

"Я офіційно заявляю, що я до приватизації дачі ніякого відношення не маю", - сказав Азаров, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче, щоб Азаров віддав "крадену" дачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі