четвер, 02 квітня 2009 16:06

Тимошенко домагається зустрічі з Путіним

Тимошенко домагається зустрічі з Путіним
Прем"єр Юлія Тимошенко заявляє, що консультації з проведення її зустрічі з прем"єром Росії Володимиром Путіним продовжуються.

"Дата проведення комісії буде визначена додатково. Скоріше за все дату буде пересунуто", - зазначила Тимошенко на брифінгу в четвер.

"Всі консультації з Російською стороною, які стосуються проведення спільної україно-російської комісії, яка готувалася на 8 квітня продовжуються", - сказала Тимошенко.

Вона також наголосила, що ГТС України буде модернізовано і реконструйовано, як це передбачено підписаною декларацією.

За її словами, Міністерство палива та енергетики і в.о керівника Нафтогазу ведуть всі консультації з мінпаливенерго Росії та Газпромом, щоб пояснити, "що модернізація і реконструкція ГТС – це відкритий варіант співпраці".

"Ми готові співпрацювати з усіма, хто запропонує найкращі варіанти реконструкції та модернізації по мінімальним цінам з найвищою якістю. Процес цей абсолютно прозорий", - наголосила Тимошенко.

Вона підкреслила, що модернізація не призведе до зміни власності української ГТС.

Прем"єр також зазначила, що розрахунки перед Росією за газ за березень будуть здійснені вчасно.

"Ніяких нестабільностей в роботі Нафтогазу і ГТС більше не буде, як я і обіцяла після того, як ми прибрали корумпованих посередників з системи забезпечення України природнім газом", - зазначила Тимошенко.

За матеріалами Української правди

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко домагається зустрічі з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі