пʼятниця, 07 червня 2024 22:14

"Таваріща" Путіна обирає сам Путін - Зеленський пояснив різницю між виборами в Росії і Україні

"Таваріща" Путіна обирає сам Путін - Зеленський пояснив різницю між виборами в Росії і Україні
Володимир Зеленський відреагував на заяви Володимира Путіна про "нелегітимність" українського президента. Фото: eastnews.ua

Легітимність "таваріща" Путіна визнає виключно таваріщ Путін.

І обирає Путіна – Путін. Російський народ – це декорація, а актор у них один, заявив президент України Володимир Зеленський у відповідь на слова глави РФ Володимира Путіна про нібито "нелегітимність" президента України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому РФ розганяє наративи про "нелегітимність" Зеленського - в ISW пояснили

"Легітимність президента Зеленського – визнає виключно народ України. Вибирає – народ України і я дуже вдячний за підтримку. Народ у нас вільний. Ми за це, якщо чесно, і воюємо", - сказав Зеленський під час спільного підходу до преси із президентом Франції Еммануелем Макроном.

24 травня російський президент Володимир Путін їздив до Мінська до глави білоруського режиму Олександра Лукашенка.

Під час прес-конференції Путін заявив, що Росія не відмовляється від мирних переговорів, але готова їх вести лише з "легітимною владою" України. На його думку, легітимність Володимира Зеленського на посаді президента України нібито "закінчилася".

Зараз ви читаєте новину «"Таваріща" Путіна обирає сам Путін - Зеленський пояснив різницю між виборами в Росії і Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі