середа, 19 червня 2024 19:50

Татаров і Ко спробують мене посадити - активіст Віталій Шабунін

Татаров і Ко спробують мене посадити - активіст Віталій Шабунін
Голова Центру протидії корупції сказав, що його "доганяє" Офіс президента. Фото: Facebook.com/vitaliy.shabunin

Голові правління Центру протидії корупції Віталію Шабуніну готують підозру за неявку на військову службу і за незаконне використання автомобіля, придбаного волонтерами для потреб Збройних сил України.

Про це з посиланням на джерело у правоохоронних органах повідомили "Інтерфакс-Україна".

"Найближчим часом громадському активісту й голові правління ГО "Центр протидії корупції" готують підозру в скоєнні щонайменше двох злочинів", - сказав співрозмовник.

Після цього повідомлення у ЗМІ Шабунін заявив, що заступник керівника Офісу президента Олег Татаров "і Ко спробують мене посадити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вказівкою Єрмака в уряді і парламенті провалюють одну з реформ - Центр протидії корупції

Голова ЦПК сказав, що його "доганяє" Офіс президента.

"Можливо за те, що я системно розповідаю про те, як Татаров управляє правоохоронною системою України", - сказав Шабунін.

"Татаров, ти країну сплутав. Тієї ж помилки припустились такі близькі тобі Захарченко і Портнов. Нагадую, що останнього (разом з сином призовного віку) ти, Татаров, вже під час широкомасштабного вторгнення випустив з України", - заявив голова Центру протидії корупції.

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника Офісу президента у серпні 2020 року.

У грудні 2021 року Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти колишнього заступника голови Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова. Татаров був адвокатом Портнова.

Зараз ви читаєте новину «Татаров і Ко спробують мене посадити - активіст Віталій Шабунін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі