понеділок, 24 червня 2013 05:46

"Свобода" напророчила Конституційній асамблеї небуття

"Свобода" напророчила Конституційній асамблеї небуття
Андрій Мохник. Фото: uk.wikipedia.org

Конституційна асамблея, яка займається розробкою проекту змін до основного закону держави і є ініціативою президента Віктора Януковича, незабаром припинить свою діяльність.

Такий прогноз в ефірі телеканалу ТВі озвучив народний депутат від партії "Свобода" Андрій Мохник.

Зокрема, Мохник вважає роботу Конституційної асамблеї "профанацією та підміною понять".

"Адже Конституційна асамблея – це не департамент Адміністрації президента, це не структура при президенті", - зазначив політик.

На його переконання, мета у цієї структури одна – "зберегти Януковича при владі".

Водночас, націоналіст наголосив, що наразі Україна стоїть перед правовою колізією.

"Ми живемо за Конституцією, яка ухвалена у неконституційний спосіб і представлена народу. З цього треба виходити, але не в такий спосіб, як це пропонує Партія регіонів", - підкреслив Мохник.

За його словами, Конституційна асамблея не має розуміння, "як же ж зробити так, аби Янукович усе-таки залишився при владі".

"Тобто завдання в них одне, а от під нього підігнати результат вони не можуть, бо рейтинг президента знову ж таки падає", - сказав "свободівець".

"Насправді ми можемо стати свідками того, що Конституційна асамблея, як ініціатива президента, просто помре так само, як багато таких ініціатив уже померло за ці три роки", - підсумував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" напророчила Конституційній асамблеї небуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі