понеділок, 12 серпня 2013 15:00

"Свобода" мітингує під Генпрокуратурою: вимагають результатів рослідування по фальсифікаціях
6

Фото: Фото: gazeta.ua

Під будівлею Генеральної прокуратури України зібралося кілька десятків людей, які вимагають розслідування фальсифікації на 223 виборчому окрузі, під час парламентських виборів у 2012 році.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Акцію організувала ВО "Свобода". Так, кандидат у народні депутати "свободівець" Юрій Левченко наголосив, що акція приурочена до того, що справу про фальсифікацію прокуратура розглядає вже 9 місяців, однак жодного результату ще досі немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція намагається затримати "свободівця" Левченка у Гостинному дворі - Бригинець

Активісти переконані, що розслідування фальсифікацій навмисно затягується аби уникнути повторних виборів на проблемних округах.

"Коли ми давали покази у цій справі, то фактично працювали за слідчих. Ми їм розказували про власні розслідування. Ми знали по прізвищах, які голови ДВК і члени ОВК фальсифікували. Очевидно, що все це йде на саму гору до Віті Пилипишина (конкурент Левченка по округу на виборах 2012 року)", - підкреслив Левченко.

Він також наголосив, що паралельно з цією справою, Голосіївський суд також затягує і розслідування злочинів самого Пилипишина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свободівці пікетують будівлю, де розглядають справу Пилипишина

"Слідчі самі казали: "Справа — залізна, все зв'язано, але якщо нам нададуть команду зверху цих бандитів посадити, то ця справа до суду не буде передана ще довго". Тому очевидно, що нам потрібно звертати увагу на цю справу і нагадати прокуратурі, що їхня функція це слідкувати про дотримання законності, але вони чомусь забули про закон, честь і гідність, бо вони просто виконують вказівки вищестоящих "паханів"", - підкреслив Левченко

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" мітингує під Генпрокуратурою: вимагають результатів рослідування по фальсифікаціях ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі