вівторок, 25 травня 2010 16:55

Стецьків: Жванія віддав свою картку для голосування "Регіонам"

Стецьків: Жванія віддав свою картку для голосування "Регіонам"

Заступник лідера фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Тарас Стецьків заявляє, що інформація про намір 15 депутатів фракції приєднатися до коаліції "Реформи і стабільність" не відповідає дійсності.

Про це він сказав у вівторок, коментуючи повідомлення в деяких ЗМІ про те, що нібито 15 народних депутатів фракції НУНС, в більшості тих, що представляють депутатську групу "Народна самооборона", мають намір перейти до складу нинішньої коаліції в парламенті, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, що це дезінформація. Я думаю, що на рахунок 15 чоловік - це дезінформація. На рахунок того, що більшість з них з групи "Народна самооборона", я думаю, це теж дезінформація", - сказав Стецьків.

При цьому він нагадав, що на нинішньому тижні народні депутати працюють в округах, і він на даний момент також знаходиться в своєму окрузі в Західній Україні.

"Але я не схильний вірити в таку інформацію. В усякому разі до мене такого роду інформація не поступала", - додав заступник глави фракції.

"Я думаю, що це скоріше інформаційна качка, ніж правда", - заявив Стецьків.

Депутат підкреслив, що не можна виключати і того, що деякі народні депутати з фракції НУНС можуть приєднатися до коаліції.

"Наприклад, народний депутат Давид Жванія формально не приєднався до коаліції, але картку (картка для голосування) свою він віддав Партії регіонів", - сказав Стецьків.

"Тому окремі люди можуть це зробити (перейти до коаліції), але вважати, що хтось з "Нашої України" або з "Народної самооборони" піде, я думаю, що це неправильна інформація і недостовірна інформація", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Стецьків: Жванія віддав свою картку для голосування "Регіонам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі