неділя, 12 травня 2024 16:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Старий маразматик Путін використовує вас, як гарматне м'ясо - російські добровольці звернулись до військових РФ

Старий маразматик Путін використовує вас, як гарматне м'ясо - російські добровольці звернулись до військових РФ
Легіон "Свобода Росії" закликав російських військових здаватися у полон. Фото: tsn.ua

Російські добровольці "Сибірського батальйону" і легіону "Свобода Росії" звернулися до військових російських окупаційних військ, які беруть участь у боях на Харківщині.

Про це повідомили "ТСН".

"Звертаємось до російських військовослужбовців, які беруть участь у цій безглуздій бійні. За ці кілька днів ви самі встигли переконатися, що ваше командування використовує вас як гарматне м'ясо. Тілами ваших братів вони продовжують завалювати кордон України за хворі на амбіції старого маразматика", - сказали.

"Ми закликаємо російських солдатів та офіцерів переходити на наш бік. Здавайтеся у полон, вступайте до лав "Сибірського батальйону", Російського добровольчого корпусу і легіону "Свобода Росії", щоб разом боротися за вільну та сильну Росію майбутнього, без Путіна та його банди", - заявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківщину атакують росіяни з Московського і Ленінградського військових округів. У ворога великі втрати - розвідка

Легіон "Свобода Росії" також звернувся до військових армії РФ зазначивши, що "абсурдна "Харківська операція" забрала вже тисячі життів російських військовослужбовців".

Оголосили про початок програми безпечного здавання у полон "Шлях честі".

"Ви можете здатися у полон та жити. Ви можете перейти на наш бік. Ви маєте право не виконувати злочинний наказ. Ми оголошуємо старт програми безпечної здачі у полон для росіян "Шлях честі". Ми гарантуємо безпечний вихід із поля бою, харчування, медичну допомогу та право вибору", - заявили.

Повідомили, що безліч військовослужбовців путінської армії вже закінчили свою службу в злочинній армії здавшись у полон або перейшовши на бік "Сибірського батальйону" і легіону "Свобода Росії".

Сьогодні головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що у Харківській області тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з РФ.

Протягом минулої доби втрати російських окупаційних військ в Україні становили 1260 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Старий маразматик Путін використовує вас, як гарматне м'ясо - російські добровольці звернулись до військових РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі