вівторок, 20 серпня 2024 18:01

Стало відомо, коли пройде наступний "Рамштайн"

Стало відомо, коли пройде наступний "Рамштайн"
"Рамштайн" відбудеться 6 вересня. Фото: ОП

Наступне засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" відбудеться 6 вересня на однойменній авіабазі в Німеччині.

Це буде 24 засідання у такому форматі, передає "Радіо Свобода" з посиланням на Військово-повітряні сили США в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більша частина допомоги від США надійде в Україну протягом найближчих місяців - NYT

"6 вересня 2024 року міністр оборони США Ллойд Остін проведе зустріч Контактної групи з питань оборони України на авіабазі "Рамштайн", Німеччина", - йдеться у повідомленні.

Перше засідання у форматі "Рамштайн" відбулося 26 квітня 2022 року. На сьогодні контактна група налічує майже 50 учасників з усього світу.

20 квітня Палата представників США проголосувала за законопроєкт про допомогу Україні. Президент Джо Байден вже підписав цей законопроєкт. Документом передбачено виділення понад $60 млрд. Третина пакета - на поповнення арсеналів США, а пряма фінансова допомога - як кредит.

Після 21-го засідання у форматі "Рамштайн" очільник Пентагону Ллойд Остін підтвердив, що США виділяють $6 млрд на військову допомогу Україні у межах механізму USAI.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли пройде наступний "Рамштайн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі