середа, 15 травня 2013 14:18

"Сподіваюсь, "Юлі - волю!" він сьогодні почув" - Кличко про візит Януковича

"Сподіваюсь, "Юлі - волю!" він сьогодні почув" - Кличко про візит Януковича
За словами Кличка, президент не виступає у Верховній Раді через неповагу до неї. Фото: lenta-ua.net

Сьогоднішній прихід президента Віктора Януковича до парламенту був схожий на ритуал.

Про це в інтерв'ю журналістам у Верховній Раді сказав лідер УДАРу Віталій Кличко.

"Ця зустріч нагадувала необхідність виконання ритуалу, після якого він максимально швидко пішов із парламенту до наступного ритуального дійства. Насправді президент був зобов'язаний прийти та прозвітувати перед парламентом. Було б правильно, якби він виступив перед депутатами та відповів на їхні питання", - зазначив нардеп.

За словами політика, президент не виступає у парламенті через неповагу до нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як тільки заблокують рахунки сина Януковича, наступного дня Тимошенко звільнять" - нардеп

"У Верховній Раді знаходяться представники людей, які делегували депутатам права представляти їх та захищати. У народу, як і в парламентарів, дуже багато питань до президента, зокрема і незручних. У першу чергу саме з цим пов'язано його небажання дискутувати", - наголосив Кличко.

Він запевнив, що УДАР продовжує наполягати на тому, аби Янукович виступив у парламенті із посланням до народу. Водночас, "ударівець" розуміє, що найближчим часом цього не відбудеться.

Відповідаючи на запитання, чому опозиція сьогодні не нагадала президенту про виступ, парламентар зауважив: "Яким чином?! Для того, аби поставити питання, потрібно, щоб надали слово. Але без підключення говорити неможливо. Президент говорив, що почує кожного. Сподіваюсь, "Юлі - волю!" він сьогодні почув".

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюсь, "Юлі - волю!" він сьогодні почув" - Кличко про візит Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі