неділя, 17 березня 2019 00:50

Спецпрокурор Мюллер: "Російське розслідування" продовжується

Спецпрокурор Мюллер: "Російське розслідування" продовжується
Розслідування по Росії продовжується - спецпрокурор Мюллер. Фото: РБК

Підлеглі спецпрокурора Роберта Мюллера попросили суд відкласти винесення вироку Ріку Гейтсу, колишньому заступнику керівника виборчого штабу Дональда Трампа, в зв'язку з "розслідуванням, що триває" у справі про втручання Росії у вибори 2016 року.

"На адресу окружного суду округу Колумбія було подано заяву, підписану спецпрокурором Мюллером. У документі йдеться про те, що Гейтс все ще співпрацює зі слідством за кількома епізодами. Мюллер попросив суд відкласти винесення вироку принаймні до 14 травня", - повідомляє Reuters.

Російська влада заперечує втручання у вибори президента США 2016 року. Президент Трамп неодноразово заявляв про відсутність будь-якої змови між співробітниками його штабу і Москвою, порівнюючи розслідування Мюллера з "полюванням на відьом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Манафорта звинувачують ще у 16 злочинах

Гейтс - один з декількох радників Трампа, яких спецпрокурор звинуватив у злочинах, розкритих під час слідства у справі про російське втручання у вибори 2016 року і можливого змовою співробітників штабу Трампа з Москвою.

Рік Гейтс довгий час був бізнес-партнером Пола Манафорта, екс-главою виборчого штабу Дональда Трампа. Федеральні судді в Вірджинії та Вашингтоні засудили Манафорта до більш ніж 7 років тюремного ув'язнення за фінансові злочини.

У лютому 2018 року Рік Гейтс визнав себе винним у змові проти Сполучених Штатів і дачі неправдивих свідчень слідчим.

Зараз ви читаєте новину «Спецпрокурор Мюллер: "Російське розслідування" продовжується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі