четвер, 27 червня 2013 02:47

Сьогодні Вілкул відвідає з робочою поїздкою Львівську область

Сьогодні Вілкул відвідає з робочою поїздкою Львівську область
Фото: dnepr.com

Сьогодні віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул відвідає з робочою поїздкою Львівську область. Про це УНН повідомили у прес-службі уряду.

За повідомленням, під час поїздки О.Вілкул прийме участь у презентації нового вітчизняного низькопідлогового трамваю "Електрон", який збудовано у відповідності з євростандартами.

Крім того, віце-прем'єр-міністр України як голова Організаційного комітету з підготовки заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення в 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні проведе перше засідання оргкомітету з підготовки заявки.

Також під головуванням Олександра Вілкула відбудеться засідання колегії Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Будуть розглянуті питання впровадження енергоефективних технологій у житлово-комунальному господарстві.

У колегії візьмуть участь представники Міністерства та профільні заступники голів усіх облдержадміністрацій.

 

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Вілкул відвідає з робочою поїздкою Львівську область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі