вівторок, 07 червня 2011 14:57

Щоб не потрапити в СІЗО, Файнгольд заплатив 600 тисяч гривень

Щоб не потрапити в СІЗО, Файнгольд заплатив 600 тисяч гривень

Екс-депутат Сімферопольської міськради мільйонер Йосип Файнгольд, якого підозрюють у шахрайстві, звільнений під заставу. Суд Центрального району Сімферополя не знайшов причин для його переведення до СІЗО чи тримання під вартою, пише Сегодня.

Сума застави така ж, як сума, яку він, за версією слідства, незаконно зібрав з підприємців на будівництво торгового центру - 600 тис. грн.

Як повідомило джерело з оточення Файнгольда, внесла цю заставу адвокат Ірина Неналтовська - гроші повернуть, якщо з боку підозрюваного не буде порушень за час слідства. Стан його тим часом погіршується і він залишається в реанімації.

"Йому ж вкололи кінську дозу ліків, щоб доставити до суду - була навіть зупинка серця", - розповіли близькі бізнесмена. Прокуратура рішення випустити Файнгольда під заставу не підтримала.

Як повідомлялося, в будинку Йосипа Файнгольда оперативники провели нещодавно обшук.

Також нагадаємо, що прокуратура АРК проти Йосипа Файнгольда порушила кримінальну справу за фактом шахрайського заволодіння коштами підприємців на суму понад 600 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Щоб не потрапити в СІЗО, Файнгольд заплатив 600 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі