вівторок, 24 травня 2011 11:17

Паралізованого Файнгольда чекають у суді

Паралізованого Файнгольда чекають у суді

Сьогодні в залі суду Центрального районного суду Сімферополя чекають на засіданні підозрюваного в шахрайстві Йосипа Файнгольда, щоб обрати йому запобіжний захід. Але він як і раніше в реанімації 7-ої міськлікарні, як і десять днів тому, коли його намагалися привезти на засідання з лікарні, пише Сегодня.

"Йому ще гірше, ніж тоді, - Йосип Львович паралізований, і з температурою під 40, він зараз на апараті штучного дихання. Він же переніс інсульт, і добре, якщо потім зможе пересуватися хоча б з паличкою. На те, що це буде найближчим часом, ми навіть не сподіваємося", - повідомило джерело з оточення бізнесмена.

Раніше у нього в будинку провели обшук.

"Щось забрали з речей, але ні зброї, ні компрометуючих документів не знайшли", - розповіли близькі мільйонера.

Прокуратура АРК, яка висувала перш версію, що Файнгольд симулює, загрожувала перевірити його стан здоров'я, проте досі висновків не оприлюднила.

Як повідомлялося, в будинку Йосипа Файнгольда оперативники провели нещодавно обшук.

Також нагадаємо, що прокуратура АРК проти Йосипа Файнгольда порушила кримінальну справу за фактом шахрайського заволодіння коштами підприємців на суму понад 600 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Паралізованого Файнгольда чекають у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі