четвер, 26 травня 2011 14:23

У Криму регіоналу спалили "Lexus"

У Криму регіоналу спалили "Lexus"

Машину відомого депутата Сімферопольської міськради і власника мережі магазинів "Білонг" Бориса Фротмана підпалили ввечері 24 травня біля хрущовки на вулиці Гагаріна. Як вдалося з'ясувати, чорний "Lexus" седан знаходився не в гаражі підприємця, а постійно паркувався на ніч біля будинку його водія - поруч з двором звичайної 5-поверхівки по Гагаріна, 26, пише Сегодня.

За словами сусідів, квартира шофера, якого звуть Юрій, знаходиться у першому під'їзді на четвертому поверсі, її вікна не виходять на те місце, де він поставив автомобіль, - фактично транспорт був без нагляду.

"Пожежа почалася на початку десятої вечора, - розповіла жінка, яка представилася Валентиною, вона мешкає в тому ж під'їзді. - Але швидко вискочив охоронець з перукарні та вогнегасником погасив полум'я ".

На місце події також приїжджали пожежна машина і наряд міліції. Там, де був припаркований "Lexus", залишилися чорні сліди від розплавленої гуми покришок: спочатку горіло ліве колесо, потім полум'я перекинулося на праве, згоріло крило машини, - уточнило джерело в правоохоронних органах.

Сам Борис Фротман відмовився коментувати ситуацію, лише підтвердив сам факт події: "Міліція зараз цим займається. Вам я нічого говорити не буду - ви шукаєте смажені факти, а це - мої особисті проблеми ".

Машині підприємця - 2-3 роки, сума збитків ще не встановлена. Міліція поки в пошуках зловмисника. А у місцевих політиків свої версії.

"У Фротмана завжди було багато ворогів, але Борис - людина нормальна, тямущий", - говорить екс-депутат Сімферопольської міськради Валерій Ільічов.

Його колега по минулому скликанню міськради Наталія Лантух вважає, що цей підпал навряд чи носить якийсь політичний підтекст, наприклад, через проблеми у давнього опонента погорільця - Йосипа Файнгольда: "Я сумніваюся, що Фротман міг загострити відносини з колегами. Він завжди вів витриману політику, йдучи на загострення в крайніх випадках. Я не помічала гострих відносин між Фротманом і Файнгольдом, звичайно, бувало, що вони не погоджувалися один з одним з деяких питань. Відвертої ворожнечі я ніколи не помічала. Про ворогів Фротмана нічого не знаю, але інциденти завжди були".

До речі, за день до випадку з "Lexus" у Сімферополі підпалили ще одну дорогу іномарку - "Subaru" місцевого підприємця, вона згоріла дотла.

Зараз ви читаєте новину «У Криму регіоналу спалили "Lexus"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі