вівторок, 24 травня 2011 16:55

Файнгольда на носилках занесли до суду

Файнгольда на носилках занесли до суду

Сьогодні Центральний районний суд Сімферополя обере запобіжний захід для екс-депутата Сімферопольської міськради і одного з найбагатших людей Криму Йосипа Файнгольда, пише Сегодня.

На засідання його привезли на "швидкій допомозі" у супроводі міліцейського автозаку, слідом на чорних "Mercedes" і "Range Rover" приїхали дружина Файнгольда та його діти - сини Роман та Віталій і дочка Галина.

Нагадаємо, Йосип Файнгольд - екс-депутат і мільйонер - загримів до лікарні минулого тижня в передінсультному стані. У ті ж дні проти нього порушили кримінальну справу. Файнгольда підозрюють у шахрайському заволодінні понад 600 тис. гривень підприємців.

Також відзначимо, що син екс-депутата Віталій у вересні 2008 року на своєму автомобілі на смерть збив мотоциклістку Ганну Мішуткіну. Залізничний райсуд Сімферополя в листопаді 2009 року визнав Файнгольда винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху та засудив до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом на три роки, вирішивши при цьому звільнити його від покарання з випробувальним терміном два роки.

Зараз ви читаєте новину «Файнгольда на носилках занесли до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі