вівторок, 02 лютого 2021 13:29

Скічко отримав букет троянд від скандального мера

Скічко отримав букет троянд від скандального мера
Олександра Скічка представили на посаді голови ОДА у вівторок.

Новопризначений голова Черкаської облдержадміністрації, народний депутат від "Слуга народу" Олександр Скічко заявив про конструктив у роботі з мером Черкас Анатолієм Бондаренком.

"Маю щиру надію, що ми спільно з депутатами облради, керівниками ОТГ, мером міста Черкаси зможемо об'єднатися для розвитку нашого краю. Я щиро хотів би, щоб з моменту мого приходу в стосунках Черкаської ОДА і міської ради з'явився конструктив, консолідованість, об'єднаність", - заявив Скічко.

Бондаренко вручив йому букет червоних троянд.

Скічко сказав, що йому потрібно тиждень-два, щоб розібратися в поточних проблемах області.

Президент Володимир Зеленський призначив Олександра Скічка на посаду голови Черкаської ОДА 29 січня.

Олександрові Скічку 29 років. Працював на телеканалах "Новий канал" олігарха Віктора Пінчука та "Україна" Ріната Ахметова. 2017 року був ведучим Євробачення, що проходило в Україні. Пародіював голову Радикальної партії, колишнього нардепа Олега Ляшка.

Брав участь у телешоу "Україна має талант" на телеканалі Пінчука "СТБ".

Торік у травні на пресконференції президент Володимир Зеленський назвав мера Черкас "бандитом". Наприкінці квітня міська влада Черкас пом'якшила карантин для підприємців міста, хоча в Україні такі послаблення були заплановані на 11 травня. Також Зеленський заявив, що Бондаренко має 19 кримінальних проваджень.

27 травня мер подав до суду на президента через його висловлювання. Суд програв, але переміг на виборах мера.

У грудні Бондаренко попросив вибачення в Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Скічко отримав букет троянд від скандального мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі