середа, 25 листопада 2020 15:44

Зеленський виграв суд у мера Черкас

Зеленський виграв суд у мера Черкас
Зеленський назвав Бондаренка "бандитом".

Київський апеляційний суд відмовив меру Черкас Анатолію Бондаренку в задоволенні його апеляційної скарги в позові до президента Володимира Зеленського. Йшлося про захист честі, гідності та ділової репутації.

25 листопада суд розглянув цивільну справу за апеляційною скаргою Бондаренка на рішення Печерського районного суду міста Києва. 1 жовтня суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову мера до президента.

Бондаренко хотів спростування недостовірної інформації та стягнення компенсації моральної шкоди у повному обсязі.

"Рішення Печерського районного суду міста Києва залишено без змін, апеляційну скаргу, подану в інтересах Бондаренка – без задоволення", - повідомляє сторінка суду у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вигнав секретаря райради з засідання

20 травня на пресконференції президент назвав мера Черкас "бандитом". Наприкінці квітня міська влада Черкас пом'якшила карантин для підприємців міста, хоча в Україні такі послаблення були заплановані на 11 травня. Також Зеленський заявив, що Бондаренко має 19 кримінальних проваджень.

27 травня мер подав до суду на президента через його висловлювання.

На виборах 22 травня Анатолія Бондаренка переобрали мером Черкас. У 2-му турі за нього проголосували 54,33% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський виграв суд у мера Черкас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі