Ексклюзиви
середа, 27 травня 2020 12:11

Мер Черкас подав до суду на Зеленського

Мер Черкас подав до суду на Зеленського
На президента подають до суду щодо захисту честі та гідності. Фото: president.gov.ua

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко звернувся до суду з позовом про захист честі та гідності проти президента Володимира Зеленського. Про це повідомив його адвокат Денис Ципін у Facebook.

"Я, Денис Ципін, адвокат мера Черкас Анатолія Бондаренка, подаю до Печерського районного суду Києва позовну заяву про захист честі та гідності, ділової репутації мера Черкас. Ми всі пам'ятаємо, що кілька днів тому президент Зеленський назвав Бондаренка бандитом. Ось відповідь", - заявив адвокат.

Йдеться про фрази президента під час пресконференції.

Як компенсацію Бондаренко просить стягнути з Зеленського 1 грн за моральну шкоду та "приниження честі, гідності й ділової репутації".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Однієї каденції не вистачить". Що говорив Зеленський на пресконференції

На пресконференції 20 травня президент Володимир Зеленський, говорячи про мера Черкас, сказав, що "за один стіл із такими бандитами не сяде".

"Я не можу говорити про мера Черкас. Як говорити, якщо місцевий глава має 19 кримінальних проваджень? Хто це? Я за один стіл із такими бандитами не сяду. Його обрали - це народ, це право народу України, будь ласка, обирайте бандитів, якщо хочете", - заявив Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Мер Черкас подав до суду на Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути