вівторок, 19 липня 2022 21:42

Скандального "слугу" Тищенка позбавили посади в партії

Скандального "слугу" Тищенка позбавили посади в партії
Микола Тищенко є кумом керівника Офісу президента Андрія Єрмака. Фото: Facebook-сторінка

Скандального народного депутата, заступника голови парламентської фракції "Слуга народу" Миколу Тищенка позбавили повноважень голови Закарпатської обласної організації партії.

Про це у "Слузі народу" заявили у вівторок ввечері. Повноваження Тищенка достроково припинені, написали.

Відповідне розпорядження видала голова партії, народна депутатка Олена Шуляк.

"Сьогодні в умовах повномасштабної війни з Росією, партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту і укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками", – заявила Шуляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любителя Лукашенка і ОДКБ, одіозного нардепа Шевченка вигнали з Верховної Ради

Також депутатка заявила, що від регіональних організацій сьогодні залежить ефективність виконання завдань, які перед партією ставить президент і українське суспільство.

"Відтак, маємо зміцнювати обласні організації, забезпечувати довіру до них з боку партійців, лідерів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, виборців і всіх мешканців відповідних регіонів. Війна робить вимоги жорсткішими, а оцінки - відвертішими. Репутаційна бездоганність, ефективність рішень та міцний зв'язок із людьми – такими принципами партія, що створена президентом і делегувала монобільшість до парламенту, буде керуватися на практиці. У тому числі - при ухваленні кадрових рішень", – сказала.

Шуляк призначила виконуючим обов'язки осередку партії Віктора Микиту. Микита – голова Закарпатської обласної державної адміністрації.

Микола Тищенко обирався до Верховної Ради від "СН" по округу у Святошинському районі Києва. Працює заступником голови Комітету з питань транспорту та інфраструктури.

Нардеп є кумом керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

У квітні 2021 року попри карантин Тищенко влаштував вечірку на честь дня народження дружини, святкували в готелі Fairmont Gold Lounge.

У Верховній Раді нападав на депутата Гео Лероса.

Позаторік попри карантин у Києві продовжував працювати ресторан "Велюр", який належить Тищенку. Серед гостей ресторану були нардепи.

У січні в Закарпатській області вздовж дороги розставили білборди з привітанням президента Володимира Зеленського з днем народження. На бордах був логотип партії "Слуга народу".

У червні Микола Тищенко потрапив у черговий скандал. Нардеп привіз одній зі столичних тероборон бронежилети, які після тестувань виявилися непридатними для захисту. А виготовили їх майже 40 років тому.

Тищенко періодично зʼявлявся на публіці із шевроном "Титан".

Зараз ви читаєте новину «Скандального "слугу" Тищенка позбавили посади в партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі