понеділок, 19 серпня 2024 13:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Сирський доповів Зеленському про ситуацію на фронті

Сирський доповів Зеленському про ситуацію на фронті
Зеленський розповів про головні напрямки фронту й операцію на Курщині. Фото: president.gov.ua

Україна працює над забезпеченням зброєю та необхідними сильними рішеннями партнерів дій ЗСУ на фронті. На Покровському напрямку тривають важкі бої. Сили оборони також роблять все необхідне для захисту Торецька.

Президент Володимир Зеленський 19 серпня розповів про доповідь головкома Олександра Сирського.

"Перш за все фронтова ситуація і наші заходи контролю над нею. Тривають важкі бої на Покровському напрямку, захист Торецька. Вдячний за кожен результат у знищенні окупанта", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результативність застосування дронів з Криму зведена до нуля

Головком доповів і щодо нових подробиць операції в Курській області.

"Досягаємо поставлених цілей. На ранок є і чергове поповнення обмінного фонду для нашої держави. Обговорили з головкомом і деякі аспекти нашої ракетної програми. Дякую всім, хто працює для України саме в цьому - у розробці та виробництві ракет", - додав Зеленський.

У ніч на 19 серпня російські окупанти завдали по Україні удару 11-ма ударними БпЛА типу Shahed. Били з Курського напрямку та Приморсько-Ахтарська, повідомив у понеділок зранку командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Зараз ви читаєте новину «Сирський доповів Зеленському про ситуацію на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі