вівторок, 20 травня 2014 16:34

Сини Януковича, Пшонки та Азарова після втечі з України отримували депутатську зарплату

Сини Януковича, Пшонки та Азарова після втечі з України отримували депутатську зарплату
Фото: finance.obozrevatel.com

Нардепи Віктор Янукович-молодший, Олексій Азаров, Володимир Олійник, Ігор Калєтнік, Артем Пшонка протягом п'яти місяців після втечі з України отримували депутатську зарплату. Про це повідомляє ТСН.

Відповідь на відповідний запит надав апарат Верховної Ради.

Повідомляють, що навіть не з'являючись на робочому місці в сесійній залі Ради, можна регулярно отримувати непогану зарплату. Якщо підрахувати, виходить, що з державного бюджету ці депутати могли отримати майже 300 тисяч гривень.

З урахуванням зарплат чотирьох помічників депутатів - виходить ще додаткових 100 тисяч. Таким чином, через бездіяльность цих депутатів український бюджет збіднів приблизно на 400 тисяч гривень. Не рахуючи відпускних та інших нарахувань при звільненні - які разом можуть досягати ще 100 тисяч гривень.

Припинити виплату зарплати депутатам-втікачам Верховна Рада вирішила тільки після запиту журналістів, близько тижня тому.

Зараз ви читаєте новину «Сини Януковича, Пшонки та Азарова після втечі з України отримували депутатську зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі