середа, 19 серпня 2009 14:53

Симоненко вважає, що немає чого святкувати 24 серпня

Симоненко вважає, що немає чого святкувати 24 серпня

Лідер КПУ Петро Симоненко не задоволений незалежністю України.

Такий висновок можна зробити з його заяви в Запоріжжі.

"Незалежність незалежності - різниця. В одному випадку незалежність тотожна свободі, в іншому випадку, незалежність, як вона реалізована в Україні, - це незалежність влади від народу, це незалежність язика від мізків, це, зрештою, незалежність злочинців у владі від закону і відповідальності", - заявив Симоненко.

Він також відзначив, що за 18 років незалежності Україна з розвиненої країни, якою вона була у складі СРСР, стала однією з країн з найнижчим індексом людського розвитку.

"І це нам пропонують урочисто відзначати!? Відзначати річницю руйнування ураганом "прихватизації" економіки і соціальної сфери? Відзначати річницю гуманітарної катастрофи, яка накрила Україну "дев"ятим валом" брехні і спотворення історії, коли герої, які сьогодні врятували світ від фашистської чуми оголошуються ворогами", - заявив комуніст.

"24 серпня 1991 року, ті події, які передували безпосередньо проголошенню незалежності, і те, що відбувалося і відбувається по цей день з Україною, повинні стати уроком для всіх нас. Залишилося зовсім небагато часу, щоб вивчити цей урок і дати правильну відповідь, зайшовши у виборчу кабіну", - заявив Симоненко.

За матеріалом: Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Симоненко вважає, що немає чого святкувати 24 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі