четвер, 16 січня 2014 21:18

Сікорський: прийняття держбюджету та інших законів - зловісні події в українському парламенті

Сікорський: прийняття держбюджету та інших законів - зловісні події в українському парламенті
Радослав Сікорський Фото: lenta-ua.net

Сьогоднішнє голосування у Верховній Раді України за проект держбюджету на 2014 рік та прийняття інших законів без обговорення в сесійній залі міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський назвав зловісними подіями. Це він написав у себе в Twitter, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Зловісні події в українському парламенті сьогодні. Або ж Україна вирішила обрати інший шлях, ніж до Європи і до європейських цінностей?", - написав Сікорський.

Раніше заступник міністра закордонних справ Польщі Катажина Пелчинська - Наленч в Twitter прокоментувала сьогоднішнє голосування у Раді таким чином: "Спосіб прийняття законопроектів у Верховній Раді з порушенням процедур викликає глибоке занепокоєння та підриває істинність української демократії".

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада прийняла держбюджет-2014 , а також ще десять законів, які не значилися в порядку денному. Віце-спікер Ігор Калетник запропонував голосувати руками. Голосування відбувалося за схемою: депутати піднімають руки, а через кілька секунд глава лічильної комісії Володимир Олійник оголошує результати голосування. Цифра стандартна - 235.

Зараз ви читаєте новину «Сікорський: прийняття держбюджету та інших законів - зловісні події в українському парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі