середа, 15 вересня 2010 17:32

Семиноженко носить "простенький" годинник за $12 тисяч (ФОТО)

Глава Державного комітету інформатизації і екс-віце-прем"єр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко прийшов на сьогоднішнє засідання уряду з годинником за $12 тисяч. Зараз палкий прихильник дружби між Україною і Росією виконує роль радника глави уряду.

Поки прем"єр-міністр Микола Азаров говорив про корупцію у владі, розвиток АПК і держави загалом, Семиноженко світив не надто дорогим як для політика, і не надто дешевим швейцарським годинником від Jaeger Le-Coultre.

Ця марка характеризується виключним класицизмом і мінімальним набором функцій. Вона також відома завдяки рекордному годиннику товщиною у 1.38 мм.

В інтернет-магазинах за "котли" Семиноженка можуть просити від 9 до 13 тисяч доларів. Його корпус зроблений із рожевого золота, ремінець - зі шкіри крокодила.

Нагадаємо, нещодавно заступницю глави Адміністрації президента Ганну Герман сфотографували з годинником за 446 тисяч гривень.

Фото: Андрій Шматов, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Семиноженко носить "простенький" годинник за $12 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі