пʼятниця, 10 вересня 2010 18:07

Суркіс носить ексклюзивний годинник за 264 тисячі євро (ФОТО)

Нещодавно президент ФФУ Григорій Суркіс "засвітив" свій ексклюзивний годинник.

Трапилося це, коли Голландія з Бельгією презентували в Україні спільну заявку на проведення ЧС з футболу.

У той день на зап"ясті "любителя" влаштувати пробки в Конча-Заспі красувався Ulysse Nardin. Вони з обмеженої серії (50 примірників), а тому й ціна відповідна.

Спеціальні серії - це годинники, які випускаються обмеженою кількістю примірників. Це найбільш ексклюзивні, унікальні моделі і, як правило, найдорожчі.

Годинники обмеженої серії виробляються також з нагоди будь-яких знаменних дат, подій.

Корпус годинника Ulysse Nardin Forgerons Minute Repeater зроблений з платини, скло сапфірове, а ремінець - зі шкіри крокодила.

Просто так годинник із серії Forgerons Minute Repeater купити практично нереально, а тому і ціну дізнатися складно.

Вартість їх вказує тільки один із сайтів, і то в Москві. За їх даними Ulysse Nardin Forgerons Minute Repeater коштують 264 тисячі євро.

Що ж стосується матеріальної частини життя, то президент ФФУ сказав, що "не заморочується" суєтою гонки накопичення, а просто "отримує задоволення від усього того, що чесно заробив у цьому житті".

"Невибагливість - це точне визначення моєї філософії по відношенню до матеріальних благ. Гроші ніколи не були для мене самоціллю, а завжди - засобом для досягнення бажаного результату. Тому мені не знайоме почуття комплексу неповноцінності через відсутність на різних етапах життєвого шляху відчуття повного фінансового благополуччя ", - відзначив екс-нардеп.

Нагадаємо, навесні заступник голови Адміністрації президента України Ганна Герман "засвітила" новий діамантовий годинник "Franck Muller" вартістю 446 тисяч гривень.

VIP.Glavred

Зараз ви читаєте новину «Суркіс носить ексклюзивний годинник за 264 тисячі євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі