четвер, 09 квітня 2009 13:01

Кучма носить годинник зятя? (ФОТО)
6

"Мужність і талант"- так називається виставка дитячої іграшки юної майстрині з Вінниці Галини Крюк, що урочисто відкрилася 8 квітня 2009 року у Президентському фонді Леоніда Кучми "Україна". На відкритті виставки іграшок, зроблених талановитою юною майстринею, Леонід Кучма вручив їй грант Президентського фонду. Грант також отримала вихованка музичної школи Єва Рабчевська, яка на урочистій церемонії виконала на скрипці свій власний твір.

На руці екс-президента був помічений такий же годинник, як і в його зятя - мільярдера Віктора Пінчука. Коштує такий аксесуар $19 тис. Можливо Пінчук дав Леоніду Даниловичу пошикувати зі своїм хронометром.

Донька екс-президента і за сумісництвом дружина Пінчука Олена Франчук має стильний годинник від Boucheron. За її Ellipse Anniversaire, виготовлений з білого золота та інкрустований безліччю діамантів, на офіційному сайті фірми просять майже $36 тисяч.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кучма носить годинник зятя? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі