неділя, 08 січня 2023 15:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Секретар РНБО розповів про плани Росії

Секретар РНБО розповів про плани Росії
РФ планує робити іранські дрони, сказав секретар РНБО України Олексій Данілов. Фото: Facebook.com/rnbou

Країна-агресорка Російська Федерація планує виготовляти іранські безпілотники, які вона використовує у війні проти України.

Одним із міст, де ворог планує це робити, є Тольятті. Про це сказав секретар Ради нацоінльної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

"Одне з міст – це Тольятті, де вони збираються все це робити, є й інші міста. Наша розвідка по багатьох питаннях працює просто бездоганно. І ми заздалегідь розуміємо, які кроки вони можуть для себе відпрацьовувати", – сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США вдарили новими санкціями по Ірану

"Коли ми почали збивати іранські дрони, ми звернули увагу на комплектацію певних компаній, які не мали б поставляти ці комплектувальні до Ірану. Як вони там опинилися – цим питанням займаються багато розвідок", – розповів секретар РНБО.

Компанії не будуть продовжувати поставки після того, як це стало публічно відомо, сказав Данілов.

Іран передав РФ 1,7 тис. безпілотників. Російські терористи випустили по Україні 540 іранських дронів-камікадзе Shahed, повідомляв начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Іранські безпілотники Mohajer-6 і Shahed виготовляються з елементів, що надходять із США, Японії, європейських країн, повідомляла ровзвідка.

Зараз ви читаєте новину «Секретар РНБО розповів про плани Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі