середа, 17 квітня 2019 00:41

Сцену для проведення дебатів на НСК "Олімпійський" не будуть ставити на газон

Сцену для проведення дебатів на НСК "Олімпійський" не будуть ставити на газон
19 квітня на НСК "Олімпійському" мають відбутися дебати між кандидатами в президенти України. Фото: РБК

Сцену для проведення дебатів між кандидатами у президенти України Володимиром Зеленським та Петром Порошенком 19 квітня не ставитимуть на газон "Олімпійського" через запланований футбольний матч між київським "Динамо" та донецьким "Шахтарем".

Сторонами було досягнуто згоди, що встановити сцену на газоні стадіону не вийде, тому через кілька днів відбудеться футбольний матч і до цього часу поле буде зіпсовано, заявив спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Тому було прийнято рішення поставити сцену так як зазвичай вона ставиться на концертах. Потім повернулися наші опоненти і сказали, що поставлять свою сцену з іншого боку", — розповів Разумков.

Він додав, що кошти на проведення дебатів на стадіоні будуть виділені з передвиборних фондів Порошенко і Зеленського. Загальна вартість проведення дебатів, за словами Разумкова, складе 6-8 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош про галас навколо дебатів: Нічого доброго в цьому взаємному тролінгу

За підрахунками Суспільного, вартість дебатів на "Олімпійському" складе 5,9 мільйона гривень.

Зараз ви читаєте новину «Сцену для проведення дебатів на НСК "Олімпійський" не будуть ставити на газон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі