вівторок, 16 квітня 2019 18:53

Ярош про галас навколо дебатів: Нічого доброго в цьому взаємному тролінгу

Ярош про галас навколо дебатів: Нічого доброго в цьому взаємному тролінгу
Ярош переконаний, що дебати були б вигідними обом кандидатам. Фото: Olympic NSC/Facebook

Кандидати у президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко мають припинити тролити один одного і провести відкриті дебати.

На цьому наголосив народний депутат і лідер Української добровольчої армії Дмитро Ярош, спілкуючись із журналістами у Києві.

"Коли у державі йде війна, не треба політику перетворювати на цирк. Таке враження, що сьогодні такий цирк відбувається. Нічого доброго в цьому взаємному тролінгу для українців не відбудеться. Переважна більшість людей, які виступають за Зеленського, у першу чергу голосують проти політики тієї влади, яка була п'ять років. Коли кандидат у президенти Зеленський відкриється, можливо, тоді зміняться рейтинги і підходи людей. Бо так не має бути...

Дебати були б потрібні, можливо, більш широкі, ніж закріплено в законі. Це було б добре для Порошенка само собою, і навіть для Зеленського. Будемо сподіватися, що кандидати будуть максимально відкритими перед виборцями", - сказав Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі Порошенка повідомили про угоду з Зеленським

Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський". Порошенко пристав на умову. Однак кандидати не можуть погодити час спілкування, записуючи один одному відеозвернення.

Зараз ви читаєте новину «Ярош про галас навколо дебатів: Нічого доброго в цьому взаємному тролінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі