четвер, 10 листопада 2016 03:30

Савченко написала листа Трампу

Народний депутат Надія Савченко звернулася до нового президента США Дональда Трампа із проханням посилити санкції проти РФ, а також надати технічну та військову підтримку Україні.

Про це йдеться в її листі, опублікованому в Facebook.

"Цим листом хочу привернути Вашу увагу до проблеми міжнародної підтримки і захисту територіальної цілісності України... Звертаюся до вас з проханням про збереження і навіть посилення санкцій проти країни-агресора - Російської Федерації, тому що ця країна розуміє тільки силу і рішучість, яких вам не позичати. Ще прошу про посилення міжнародної технічної і військової підтримки України. Також прошу більш рішучих дій американських політиків про звільнення українських заручників з Росії, адже я у великому боргу перед суспільством всього світу за моє звільнення, тому роблю все для їх повернення додому", - йдеться в листі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв прокоментував перемогу Трампа на виборах

"В демократичному світі громадяни однієї держави не можуть впливати на вибір громадян іншої держави. Проте в геополітиці політикам доводиться працювати з тими, кого демократичним способом обрав народ. Ми не можемо вплинути на вибір американців, нам потрібно працювати з тим, кого вибрав американський народ", - написала Савченко у своєму коментарі до листа.

Напередодні колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко пояснив, чому США не відмовляться від підтримки України.

Зараз ви читаєте новину «Савченко написала листа Трампу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі