неділя, 16 грудня 2012 15:12

Сашко Лірник: Це не влада, а страх Божий

Сашко Лірник: Це не влада, а страх Божий
Фото: glavred.info

Те, що на посаді прем'єра України залишив президент Миколу Азарова, то це ознака того, що влада заплуталась остаточно, та не знає, що їй робити далі.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав український казкар Сашко Лірник (справжнє ім'я Олександр Власюк - ред.).

"Те, що Азарова залишили – це говорить про те, що влада просто не знає, що далі робити. На своєму досвіді, як інженер, бачу, що все зупинилось і лишилось працювати пів року, а далі все зупиниться", - пояснив він.

За його словами, "наступний уряд, який буде призначений – це будуть жертви. Тобто їх принесуть в жертви. Цей уряд нічого не вирішує і не може. Люди, які там зібралися, то вони неадекватні. Фаріон гарно сказала, або недоумки, або упереджені".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сподіватися на новий курс уряду, через обрання Азарова прем'єром, не доводиться - Розенко

"Треба повністю змінити владу, прибрати олігархів, тоді можна буде говорити про уряд, бо в цій системі координат, де правлять олігархічні сім'ї, то абсолютно не має значення хто буде головою та членом Кабміну", - додав казкар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Раді має переважати інтелект, а не бійки та "тупе блокування" – "регіонал"

"Це не уряд, і не влада – а страх Божий і сміх. Змінитись це може лише тоді, коли буде революція, бо коли  чемно та з поклонами, то нічого не зміниш. А революція може бути тоді, коли до нашого народу дійде, що немає коли відсиджуватися, коли зачепить за живе", - резюмував він.

Нагадаємо, 13 грудня Верховна Рада 252 голосами дала згоду на призначення Миколи Азарова прем'єром.

Зараз ви читаєте новину «Сашко Лірник: Це не влада, а страх Божий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі