понеділок, 11 травня 2020 19:48

Саакашвілі: Українці після карантину зрозуміють - грошей немає

Саакашвілі: Українці після карантину зрозуміють - грошей немає
Проблеми будуть і з робочими місцями, каже Саакашвілі. Фото: "24 Канал"

Українці зрозуміють після завершення карантину, що грошей немає. Хоча в перші кілька тижнів після скасовування складеться враження, що економіка запрацювала і все стало на свої місця. Про це сказав голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі.

"Все ж зараз, під час карантину, велика кількість людей не витрачали багато грошей, але вони підуть в салони, по магазинах, купувати якісь речі.

Десь 2-3 тижні буде враження, що економіка заворушилась і щось таки починається. Але потім майже всі зрозуміють, що грошей більше немає", – сказав він в інтерв'ю "24 канал"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі заговорив про зміни на митниці та в податковій

Саакашвілі зауважив, що люди повинні зрозуміти - не тільки немає грошей, але і не буде робочих місць.

"Значна частина робочих місць просто не повернеться. Дуже велика кількість малих і середніх підприємств збанкрутують, великі також", – сказав він.

Саакашвілі нагадав, що в Україну повернулися близько 2 млн заробітчан. Орієнтовно мільйон із них повернеться до Польщі. За його словами, в країні буде 2-3 млн додаткових безробітних "при тому, що немає жодних можливостей для економічного зростання".

7 травня президент Володимир Зеленський призначив Міхеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.

"Щиро вітаю Міхеіла Ніколозовича з новим відповідальним викликом. Вірю, що він зможе надати імпульс Національній раді реформ та допоможе в здійсненні важливих змін у житті країни", - заявив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі: Українці після карантину зрозуміють - грошей немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі