неділя, 10 вересня 2017 13:45

Саакашвілі добирається в Україну потягом "Інтерсіті"

Саакашвілі добирається в Україну потягом "Інтерсіті"

Міхеіл Саакашвілі в'їде до України на поїзді "Інтерсіті". Про це він завив у польському Перемишлі.

Екс-президента Грузії супроводжують народні депутати Юлія Тимошенко, Віктор Чумак, Юрій Дерев'янко, Дмитро Добродомов, екс-нардеп Єгор Фірсов.

Саакашвілі заявив, що таке рішення він і його команда ухвалили, щоб уникнути провокацій. Він зазначив, що наразі в Краковці, що у Львівській області, багато людей, які його підтримують, але також є, за його словами, "тітушки". Політик зазначив, що йому відомо про плани провокацій, які нібито були підготовані АП, повідомляє ТСН.

"Щоб уникнути провокацій, ми порадилися, але ми можемо поїхати на "Інтерсіті", – сказав Саакашвілі, а також зазначив, що продумають, як зробити так, щоб разом із ним на поїзд потрапили всі журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ситуація надзвичайна" - експерт про приїзд Саакашвілі

Представник Саакашвілі повідомив - журналістів запрошують на четвертий перон, четвертий вагон. На них завчасно були зарезервовані квитки.

Поїзд вирушить о 14:07 за київським часом, до Львова поїзд прибуде приблизно о 16:02.

Зазначимо, що поїзд "Інтерсіті" не зупиняється на кордоні для перевірки документів, їх перевіряють просто у поїзді.

Міхеіла Саакашвілі можуть затримати в Україні - Грузія направила Києву третій запит про видачу свого колишнього президента. Політик, за його словами, подорожує з українським паспортом, хоча президент Петро Порошенко у липні позбавив його громадянства України.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі добирається в Україну потягом "Інтерсіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі