вівторок, 23 листопада 2021 00:10

Росія хоче дестабілізувати Україну, НАТО і ЄС - Резніков

Росія хоче дестабілізувати Україну, НАТО і ЄС - Резніков
Резніков прокоментував можливість вторгнення Росії в Україну. Фото: Українська правда

Активність Росії біля українського кордону спрямована на дестабілізацію ситуації в Україні, НАТО та ЄС.

У Кремлі готові до вторгнення і така можливість вони мають, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на заяву міністра оборони Олексія Резнікова в ефірі "Свобода Слова" на ICTV.

"В оцінках і у фактажі ми абсолютно збігаємося з Британією та США. Ми спокійніше сприймаємо загрозу вторгнення Росії", - сказав Резніков.

Факти збільшення кількості російської військової техніки біля кордону України не є новиною і завдяки ЗМІ цивілізований західний світ нарешті зумів побачити те, що відбувається. Це посилює українські позиції у протистоянні із РФ.

"Тільки разом із партнерами ми зможемо не допустити прямої агресії з боку РФ. Тобто готовність у них є, але я залишаю позитивну надію, що ухвалення рішення на вторгнення в Кремлі не відбулося, хоча потенційно у них така можливість є", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через маневри росіян біля українських кордонів падає рубль

Росія готується до повномасштабного наступу на Україну на початку 2022 року, свідчать дані розвідки США, передані нею європейським союзникам, повідомляє американське видання Bloomberg.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче дестабілізувати Україну, НАТО і ЄС - Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі