четвер, 28 серпня 2014 08:33

Росіяни почали усвідомлювати, в яку м'ясорубку кидає їх Кремль - Тимчук

Росіяни почали усвідомлювати, в яку м'ясорубку кидає їх Кремль - Тимчук
gazeta.ru

Вперше за півроку російського вторгнення росіяни почали включати мізки і усвідомлювати, в яку криваву прірву їх штовхає Путін.

Про це пише в Facebook координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Ніякого співчуття і жалю до українців, яких вбивають щодня у власній країні з волі Кремля, в РФ і близько немає. Але росіяни раптом зрозуміли, що за радісну для них крадіжку територій і суверенітету в України треба платити. Життями своїх вояк", - пише Тимчук .

"Для нас це безрадісне відкриття: кожен росіянин - найманець або солдат - убитий в Україні, - це ще один крок до припинення м'ясорубки на Донбасі. Це ще один крок до прозріння російського суспільства і його тиску на власну владу з вимогою припинити агресію", - упевнений координатор "ІС".

"Скільки нам знадобиться вбити російських агресорів, щоб цей поки зовсім слабенький голосок російських матерів почули в Кремлі - не знаю. Але цей голос нарешті пролунав, і це позитив", - говорить Дмитро Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни почали усвідомлювати, в яку м'ясорубку кидає їх Кремль - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі