вівторок, 27 серпня 2013 12:50

Росія не очікувала, що справа дійде до підписання Угоди про асоціацію - "регіонал"

Росія не очікувала, що справа дійде до підписання Угоди про асоціацію - "регіонал"
Фото: partyofregions.ua

Дії РФ стосовно українського експорту обумовлені тим, що російська сторона не очікувала, що Україні вдасться дійти до підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив член політради ПР Олексій Плотніков, повідомляє прес-служба партії.

"З точки зору того, що зараз відбувається, справді - це політичні нашарування: вони домінують над економікою, і швидше за все Росія не очікувала, що справа дійде до підписання Угоди про асоціацію", - зазначив він.

"Зараз фактично визнано, що підписання відбудеться, що сусідня держава цього не чекала і зараз в авральному плані відбуваються ті дії, які відбуваються, - це і певні погрози щодо єдиного митного тарифу, це й інші речі, які не є нормальними для економічних відносин. Але я сподіваюся, що ця ситуація дещо заспокоїться або перед підписанням, або після підписання", - сказав Плотніков.

Нагадаємо, радник президента РФ Сергій Глазьєв заявив, що Україна, підписавши угоду про асоціацію з Євросоюзом, перестане бути для Росії стратегічним партнером і фактично втратить статус суб'єкта міжнародного права.

 

Зараз ви читаєте новину «Росія не очікувала, що справа дійде до підписання Угоди про асоціацію - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі