пʼятниця, 25 липня 2014 19:21

Росія на Донбасі постійно "підкидає дрова" – Волинець

Росія на Донбасі постійно "підкидає дрова" – Волинець
Фото: haqqin.az

 

Ситуація на Донбасі залишається дуже важкою. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав голова Незалежної профспілки гірників України, екс-нардеп Михайло Волинець.

"Керівництво антитерористичної операції трохи перебільшують наші успіхи, коли говорять, що тиждень тому звільняли аеропорт і заходили до південно-східної частини Луганська. То були лише бажання та поставлені завдання, які не зовсім були виконані. Росія – потужний гравець в цьому конфлікті і постійно "підкидає дрова", - наголосив він.

Говорячи про те, що корпорація "Індустріальний союз Донбасу" Сергія Тарути тимчасово перевела працівників свого центрального офісу з Донецька до Дніпродзержинська та Києва, політик зауважив: "В Донецьку зараз неможливо працювати, бо ситуація там не покращилася. Посилилася концентрація бойовиків, тому що їм дали змогу вільно вийти із Слов'янська та інших міст. А підприємства мають ефективно працювати, не залежно від того, в якому місці вони територіально знаходяться".

Волинець зазначив, що ніхто не зможе сказати, коли завершиться АТО. "Але шкода мирне населення. Про нього мало хто думає. Як вони взимку будуть жити? Житло не відбудовують – то тільки обіцянки та розмови. А руйнування лише посилюється. Ще й буде сувора зима – тут морози до мінус тридцяти. Треба людей не обманювати і чесно казати: Ми не знаємо, коли завершиться конфлікт. Тому, хто може, нехай би за можливості їхав в інші регіони до родичів", - пояснив колишній депутат.

 

Зараз ви читаєте новину «Росія на Донбасі постійно "підкидає дрова" – Волинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі