четвер, 13 березня 2014 10:55

Росія готує наземну і повітряну військову операцію по всій Україні - екс-заступник голови Генштабу

Росія готує наземну і повітряну військову операцію по всій Україні - екс-заступник голови Генштабу
Фото: zn.ua

Росія готує повітряну і наземну наступальну фронтову операцію проти всієї України.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-перший заступник глави Генштабу, віце-адмірал Ігор Кабаненко.

"Навчання повітряно-десантних військ РФ на чолі з генералом Шамановим із залученням стратегічної авіації. Завершення формування ешелону прорива протиповітряної оборони і створення угруповання ППО. Продовження глибинної спеціальної операції на території України. Нарощування ударного угруповання в Криму і на Сході. Мені, як військовому зрозуміло: готується повітряна і наземна фронтова наступальна операція проти ВСІЄЇ України", - заявив Кабаненко.

"Що ще не зрозуміло політикам?? Де Ваша воля?? Вистачить відступати в підходах і діях! Разбронюйте мобзапаси, підготуйте на бій народ через легітимні механізми і дайте йому можливість захистити себе, свої сім'ї і державу! Ні п'яді рідної землі ворогові, нехай вона горить у агресора під ногами! Оголосіть Вітчизняну війну окупантам! Сформуйте Ставку Верховного Головнокомандування! Дійте, зрештою, і дайте можливість діяти людям!" - закликав Кабаненко.

Нагадаємо, у вівторок Верховна Рада прийняла звернення до держав-гарантів безпеки України, в якому, зокрема, міститься прохання про військову допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Росія готує наземну і повітряну військову операцію по всій Україні - екс-заступник голови Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі