субота, 12 березня 2022 02:18

Російські генерали не хочуть продовжувати війну в Україні

Російські генерали не хочуть продовжувати війну в Україні
Україна знає все про плани РФ. Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Більшість генералів російської армії не хочуть продовжувати війну в Україні. За два тижні окупанти зазнали значних втрат.

Україна знає все про плани Росії, сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирил Буданов.

"Нам відомі майже всі їхні плани. Як тільки у великих кабінетах зароджуються якісь ідеї, ми одразу про них знаємо. Ще раз кажу, якісь спроби захопити Україну військовим шляхом, вони проваляться", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія перейшла до нової стадії терору" - Зеленський звернувся до українців

Продовжувати наступ хочуть лише президент Володимир Путін та міністр оборони Сергій Шойгу.

"Зараз залишилося дві людини, які абсолютно відверто виступають за продовження бойових дій на території України, це Путін та Шойгу. Навіть генералітет РФ виступає проти. Хтось активніше, хтось просто мовчки, іноді навіть саботуючи деякі накази керівництва Росії", - додав Буданов.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Російські генерали не хочуть продовжувати війну в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі