середа, 05 вересня 2012 13:51

Рішення про членство в Партії регіонів Валерія Коновалюка має прийняти низова організація - Чечетов

Рішення про членство в Партії регіонів Валерія Коновалюка має прийняти низова організація - Чечетов
Михайло Чечетов "з'їхав" з теми Коновалюка. Фото: radioera.com.ua

Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов говорить, що рішення про те, виключати, чи ні з лав партії "винуватця"  Валерія Конвалюка, повинна приймати обласна партійна організація.

Так він прокоментував Gazeta.ua інформацію про те, що через самовисування Коновалюка на мажоритарному окрузі в Донецькій області всупереч волі керівництва, його вирішили виключити з Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" знову бикують" - депутату від влади принесли великий "болт"

"У нас півтора мільйона членів партії. У кожному місті, в кожному населеному пункті є партійні організації, тому рішення розглядається, в будь-якому випадку як у самій демократичній партії, в низових партійних організаціях. Якщо припустимо, до депутата питання в Івано-Франківській області, то розглядати ситуацію повинна первинна організація на місці - міська, обласна. Обласні організації знають свої організації, однопартійців, вони в праві комусь висловити подяку, а з когось стягнути. Тому, це повна компетенція місцевих партійних організацій", - зазначив політик.

У той же час, Чечетов каже, що Коновалюк завжди може оскаржити подібне рішення в контрольній комісії партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов про ініціативу Януковича щодо мови: "це неприйнятно, навіть в роботі політика-початківця"

"Якщо член партії не задоволений, у нас є контрольна комісія партії. Він в праві після прийняття рішення первинної партійної організаці, написати апеляцію в центральну контрольну комісію. Вони можуть підтвердити, а можуть скасувати рішення первинної організації. Але в будь-якому випадку, рішення приймається нвтій партійній організації, де людина числиться, в незалежності від тієї посади, яку він займає - міністр він, депутат, чи губернатор", - додав Чечетов.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилась заява голови обласного осередку Партії регіонів у Донецькій області про те, що через висування Коновалюка на окрузі всупереч волі партії. його виключать з політичної сили на найближчій політраді. Сам Коновалюк ситуацію не коментує.

Зараз ви читаєте новину «Рішення про членство в Партії регіонів Валерія Коновалюка має прийняти низова організація - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі