вівторок, 22 вересня 2009 10:28

Регіони підтримають соціальні стандарти Зарубінського

Регіони підтримають соціальні стандарти Зарубінського

Партія регіонів готова підтримати законопроект про підвищення соціальних стандартів, автором якого є народний депутат від Блоку Литвина Олег Зарубінський.

Про це в кулуарах Верховної Ради заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Він висловив думку, що даний законопроект отримає достатню кількість голосів у сесійній залі.

"Ми, звичайно, його підтримуватимемо ... тому що ми декілька місяців наполягали на підвищенні соцстандартів", - сказав він.

Єфремов не виключив, що Партія регіонів заблокує парламентську трибуну, якщо жоден із соціальних законопроектів не буде підтримано в сесійній залі.

"Тоді все залежатиме від домовленостей", - сказав він.

Нагадаємо, голова парламенту Володимир Литвин на Погоджувальній раді 10 вересня ц.р. повідомив, що бюджетний комітет Верховної Ради в ході засідання 9 вересня ц.р. розглянув законопроект про підвищення соціальних стандартів, поданий Зарубінським, і Кабмін представив відповідний висновок з приводу фінансових витрат.

РБК-Україна
Зараз ви читаєте новину «Регіони підтримають соціальні стандарти Зарубінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі