четвер, 21 червня 2012 19:48

"Регіонал" нагадав, як Тимошенко виступала проти конституційної реформи 2004 року

"Регіонал" нагадав, як Тимошенко виступала проти конституційної реформи 2004 року
Владислав Забарський захищає політреформу. Фото: newsmarket.com.ua

Займаючи посаду прем'єр-міністра, Юлія Тимошенко виступала проти змін до Конституції, які позбавляли президента частини повноважень.

Про це повідомив народний депутат від фракції Партії регіонів, член Конституційної асамблеї Владислав Забарський в ефірі "Ера-FM".

"Дозвольте я процитую з приводу скасування політреформи. "Причини політичної кризи в країні - це зміна Конституції 2004 року, проти якого глава уряду радикально виступала, і за який не голосувала. Ці зміни зруйнували всю систему влади в Україні, зробили країну некерованою, слабкою, напівзруйнованою, нездатною протистояти кризі ". Київ, 8 червня, 2008 рік. Кому належить? Юлії Володимирівні Тимошенко", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук почув сигнали народу і готовий переписати Конституцію на 40%

У свою чергу, народний депутат від фракції БЮТ-"Батьківщина" Ольга Боднар зазначила, що Конституційний суд вийшов за рамки своїх повноважень, скасувавши політреформу, яка сталася в 2004 році.

"Виявляється, ми стільки років жили неправильно? Але ми, живучи "неправильно", стали цікавими для Європи, яка повірила в нашу серйозну і непорушну демократію. Ми вже були готові стати членами європейської спільноти ", - вважає політик.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" нагадав, як Тимошенко виступала проти конституційної реформи 2004 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі