вівторок, 25 березня 2014 12:31

Рада проголосувала за відставку Тенюха і назначила нового в.о. міністра оборони

Рада проголосувала за відставку Тенюха і назначила нового в.о. міністра оборони
Ігор Тенюх. Фото: www.segodnya.ua

Верховна Рада проголосувала за відставку в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха.

"За" проголосували 228 народних обранців.

Раніше сьогодні депутати не підтримали постанову про відставку Ігоря Тенюха з посади в.о. міністра оборони України згідно з поданою заявою.

Після цього народні депутати призначили в.о. міністра оборони генерал-полковника Михайла Коваля.

За відповідне рішення у вівторок проголосували 251 народних депутатів з 314 зареєстрованих в залі засідань.

Кандидатуру Коваля на цей пост запропонував Турчинов - відповідний проект постанови був зареєстрований у парламенті у вівторок.

"Він професійний військовий... командував парашутним батальйоном, танкової дивізії, працював керівником штабу Внутрішніх військ, тривалий час працював заступником голови Держприкордонслужби", - заявив він в ході засідання.

Михайло Коваль народився 26 лютого 1956 р. у Ізяславі - генерал-полковник прикордонних військ України. 5 березня 2014р. під час вторгнення на суверенну територію України "невідомих формувань у військовій уніформі" був викрадений біля військової частини під Ялтою - за свідченням очевидця. У ході оперативного розслідування у той же день вдалося встановити його місцезнаходження, після успішних переговорів звільнити.

Зараз ви читаєте новину «Рада проголосувала за відставку Тенюха і назначила нового в.о. міністра оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі