вівторок, 12 лютого 2008 11:24

"Секретаріат президента проводить піар-блокаду Тимошенко"

Експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що Секретаріат Президента проводить піар-блокаду ініціатив Кабінету Міністрів і особисто прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"На кожну глобальну ініціативу Тимошенко Секретаріат Президента відповідає відповідною блокувальною акцією. Причому це стосується як питань виплати компенсацій за вкладами Ощадбанку СРСР, так і стратегічної проблеми газозабезпечення України і приватизаційної стратегії", - вважає директор Агентства Віталій Бала.

На думку експерта, подібна інерційність у діях команди Президента свідчить про слабість позицій і нездатність конструювання власних стратегічних ініціатив.

"Політична комунікація Секретаріату Президента - занадто інерційна й пасивна. Єдине, на чому зараз зосередились креативники (глави Секретаріату Віктора) Балоги, - так це на блокуванні стратегічних ініціатив уряду", - зазначив Бала.

Він додав, що такі механізми комунікації ніколи не були ефективними й, як правило, сприймаються суспільством, як деструктивні форми і яскрава ознака слабості власних позицій.

Раніше експерти АМС заявили, що розбіжності Секретаріату з Кабміном сприяють руйнуванню коаліції у Верховній Раді, пишутьУкраїнські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Секретаріат президента проводить піар-блокаду Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі