субота, 10 квітня 2010 18:02

"Регіони" організували рішення КС, щоб керувати до 2012 року - Стецьків

"Регіони" організували рішення КС, щоб керувати до 2012 року - Стецьків

Рішення Конституційного суду по коаліції знаходиться поза межами конституційного поля.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив нардеп від блоку НУ-НС Тарас Стецьків.

"Воно (рішення- ред.) просто дискредитувало і вбило Конституційний суд, як судового арбітра. Судді себе просто зганьбили цим рішенням. Бо раніше саме вони казали, що коаліцію можуть формувати виключно фракції. І тому в зв"язку з цим я не вважаю, що багато депутатів скористаються новим рішенням КС. Думаю, це будуть одиниці. Не хочеться гадати на кавовій гущі. Але думаю, що їх буде 5-10. Не більше", - зазначив депутат.

За словами Стецьківа, важко спрогнозувати, чи буде більше "бютівців", чи "нунсівців", які ще підуть до нової більшості.

"Але те, що тепер позачергових виборів не буде - це факт. Партія регіонів тому так і коректувала рішення суду, бо вона не хоче дострокових виборів. Вона вважає, що має керувати щонайменше до 2012 року. А в мене таке враження, що вони хочуть вічно керувати. Тому, звичайно, що для цього вони і організували таке рішення КС. Воно політично-заангажоване і на руку "регіоналам". І зрозуміло, що через це дострокових парламентських виборів не буде", - обурився народний обранець.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" організували рішення КС, щоб керувати до 2012 року - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі