субота, 25 вересня 2010 14:45

"БЮТівці" вступилися за мера Запоріжжя

"БЮТівці" вступилися за мера Запоріжжя

Запорізька обласна організації партії "Батьківщина" вважає основною причиною відставки мера міста Євгена Карташова прагнення місцевої організації Партії регіонів зробити мером міста свою людину.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив заступник голови Запорізької облорганізації партії Микола Фролов

"В Запоріжжі відбулось рейдерське захоплення міської влади. На Карташова тиснули силовими методами - про це знає все місто. Правоохоронці постійно перевіряли діяльності мерії та її підрозділів. Методи, якими відсторонили від участі в місцевих виборах Євгена Карташова, не викликають поваги.

Володимир Кальцев тричі програвав йому на виборах. За соціологічними даними він не набрав би достатної кількості голосів і на наступних місцевих виборах. Наша партія виставить свою кандидатуру на виборах як альтернативу Кальцеву",- підкреслив "бютівець"

23 вересня міський голова Запоріжжя Євген Карташов оголосив про свою відставку. Наступного дня міськрада достроково припинила його повноваження. Виконувачем обов"язків міського голови призначено Володимира Кальцева. Він очолює місцеву організацію Партії регіонів.

Нагадаємо, що до 2006 року Карташов був членом ПР.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТівці" вступилися за мера Запоріжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі