четвер, 23 вересня 2010 12:23

"Регіони" притисли до стінки мера Запоріжжя

"Регіони" притисли до стінки мера Запоріжжя

Міський голова Запоріжжя Євген Карташов заявив про свою відставку в ході загальних зборів робочого колективу мерії, передає РБК-Україна.

Карташов заявив, що його рішення пов"язано із переходом на іншу роботу.

Протягом останнього тижня голова Запорізької обласної держадміністрації (ОДА) Борис Петров неодноразово робив заяви, що мер Запоріжжя подав у відставку, і що майбутнім мером з 100-процентною вірогідністю буде голова міської організації Партії регіонів Вoлoдимир Кальцев.

"Такий сильний тиск на Карташова - щоб він подав у відставку ще до виборів - пояснюється страхом з боку його опонентів, що він все-таки висуватиметься. З нього вже кілька разів брали щось ніби обіцянки, що він не висуватиметься, але кожного разу при цьому Карташов перегравав ситуацію. Востаннє можливість його висунення з"явилася позавчора, від "Сильної України" і з нейтральною позицією Президента з цього питання. Але цього разу його повністю притиснули до стінки", - повідомило інформоване джерело, близьке до Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, ПР планує висунути кандидатом в мери Кальцева, який вже тричі претендував на мерське крісло - в 2002 р., 2003 р. і 2006 р., причому в 2003 р. і 2006 р. його головним суперником був Карташов.

Нагадаємо, ввечері 8 вересня ц.р. у низці ЗМІ з"явилася інформація про те, що міський голова Запоріжжя подав у відставку за станом здоров"я, і обов"язки мера до кінця його каденції виконуватиме секретар міської ради Юрій Каптюх.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" притисли до стінки мера Запоріжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі