четвер, 02 вересня 2010 17:13

"Батьківщина" не визнає результати виборів, якщо її не допустять до них

"Батьківщина" не визнає результати виборів, якщо її не допустять до них

Координатором операції з відсторонення партії "Батьківщина" від участі у місцевих виборах є голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

Про це на прес-конференції заявив колишній перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов.

Він сказав, що "Батьківщина" буде звертатися до дипломатичних представництв, ПАРЄ та надасть їм усі докази злочинів проти партії.

"Ми також будемо вимагати створення тимчасової слідчої комісії, яка має притягнути злочинців до відповідальності. Для того, щоб усі мали можливість пізнати справжнє обличчя цієї влади", - зазначив Турчинов.

Він заявив, що "Батьківщина" не буде визнавати результати виборів у тих регіонах та областях, де її не буде допущено до них.

"В тих районах, містах чи областях, у яких нашу партію не буде допущено, ми не визнаємо результатів голосування. Ми будемо проводити пікетування обраних місцевих рад та вдаватися до інших дозволених законодавством форм протесту", - наголосив Турчинов.

Раніше Турчинов заявляв, що формулою перемогою для Партії регіонів на місцевих виборах є відсторонення від участі у них інших політичних сил.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" не визнає результати виборів, якщо її не допустять до них». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі